Voor gescheiden ouders is het niet klaar, zodra de scheiding is geregeld. In de praktijk begint het dan juist: het opnieuw inrichten van je leven, het verwerken van allerlei emoties, de nieuwe manier van samenwerken met de andere ouder. En dat gaat echt niet allemaal vanzelf!

Om je leven weer op de rit te krijgen en uit de overlevingsstand te komen, heb je weer de regie te pakken. Of misschien wel voor het eerst…

Herkenbaar?

Jij kunt je nu aanmelden voor een PAK DE REGIE gesprek. Speciaal voor gescheiden ouders: een online gesprek van 30 minuten om jouw situatie in kaart te brengen en te bepalen wat jouw eerste stap is. Een stap naar meer rust, meer inzicht, meer regie, fijnere communicatie en meer geluk.

Het zou kunnen, dat ik je een van mijn programma’s adviseer, maar het kan ook heel iets anders zijn. Je kunt rekenen op mijn praktische & eerlijke aanpak!

Let op: het kan heel vervelend zijn om te ontdekken en te voelen wat je te doen staat, als je er vervolgens niets mee doet. (Als je niet van plan bent om ook maar IETS te veranderen, dan kun je je dus beter NIET aanmelden!)

Dus, ben jij er klaar voor EN bereid het werk te doen?

Tot snel!