VIP programma 1-op-1:
- 6 maanden advies, begeleiding & coaching
- 1-op-1
- 4 live afspraken in de praktijkruimte + theorie, video's, praktische oefeningen en coaching per telefoon/ Zoom/ e-mail/ WhatsApp
- voldoende tijd om het geleerde in de praktijk te brengen en nieuwe inzichten op te doen
- verschillende werkvormen die zijn afgestemd op jouw leerdoelen

TIP: Het is ook mogelijk dat beide ouders het 1-op-1 programma volgen. Dé manier om optimaal samen te gaan werken in het belang van jullie kind(eren). Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.
VIP programma groep:
- 6 maanden advies, begeleiding & coaching
- in groepsverband
- 1 live 1-op-1 afspraak in de praktijkruimte + theorie, video's, praktische oefeningen en coaching in de online groepsomgeving
- je kiest zelf je moment om de oefeningen te doen, je vragen te stellen, te delen met de andere deelnemers en dus te werken aan jouw ontwikkeling
- voldoende tijd om het geleerde in de praktijk te brengen en nieuwe inzichten op te doen
- verschillende werkvormen die zijn afgestemd op jouw leerdoelen
- aandacht voor onderwerpen als emoties, communicatie, draagkracht en je omgeving

BONUS: Je bent van harte welkom om deel te nemen aan twee live BONUS dagen.

Bouw een nieuw stevig fundament

We beginnen met het creëren van rust & overzicht. Samen gaan we kijken wat er te doen is en wat prioriteit heeft. Welke keuzes er te maken zijn en of je daar al toe in staat bent.

Er is niemand gebaat bij overhaaste beslissingen. En al helemaal niet wanneer ze gebaseerd zijn op frustratie, verdriet, schuldgevoel of ‘om er vanaf te zijn’. Zulke beslissingen zijn op de langere termijn niet in je eigen belang en ook niet in het belang van je kind(eren).

We staan dus even stil. Hoe gaat het eigenlijk met je? Wat heb je nodig om op kracht te komen of om rustiger te worden?

Inzicht + wens + ruimte = plan B

inzicht

ouders-plan-b-opbouw-programma

Het bouwen van een stevig fundament begint dus met inzicht. We brengen jouw situatie uitgebreid in kaart:
Hoe is de relatie op dit moment? Hoe gaat het met beide ouders? Hoe gaat het met de kinderen? En hoe is de omgeving?

wens

Dan kijken we voorzichtig naar de toekomst. Waar wil je naar toe werken? Hoe mag jouw leven eruit gaan zien? Wat wens je voor jezelf en voor je kind(eren)?

ruimte

Het wordt steeds duidelijker wat er nog nodig is, om verder te kunnen gaan. Daar gaan we mee aan de slag. Zodat er ruimte ontstaat. Om stap voor stap te bouwen aan jouw toekomst. En die van je kind(eren).

plan B

Met als resultaat een maatwerk plan B: een toekomstperspectief om trots op te zijn!

Het ABC van ouders plan B

advies

Gedurende het gehele programma kun je rekenen op advies over wat er te doen is en hoe je het aan kunt pakken. Wat de voor- en nadelen zijn én waar je verder rekening mee moet houden.

begeleiding

Je hoeft het niet alleen te doen. Van het begin tot het eind mag je rekenen op bezielde inzet en expertise van Saskia van der Ploeg: gespecialiseerd coach in scheidingssituaties, coach bij 365 dagen succesvol, systemisch coach,  communicatie adviseur, verandermanager, NLP practitioner, ervaringsdeskundige, levensgenieter & trotse moeder.

coaching

Je zult veel leren over jezelf, je gedachten en je gedrag. In het programma besteden we aandacht aan communicatie, draagkracht, dromen, invloed, liefde, verlies, weerstand en zelfvertrouwen. Je kunt weer vooruit en weet waar je naartoe wilt!