Wendy

In het VIP groepsprogramma komt iedereen aan bod. Er is geen druk, het is ontspannen en Saskia ziet waar iedereen staat in het proces.

Ivo

Door het VIP 1-op-1 programma weet ik waar mijn gedrag vandaan komt. Daardoor kan ik nu anders handelen. Doordat ik nu meer mijn gevoel volg, voel ik me ook veel meer op mijn gemak. De familieopstelling in het programma heeft me enorm geholpen!

Liriana

Het delen van ervaringen – tijdens het VIP groepsprogramma – gaf mij het gevoel dat ik niet de enige ben die door pieken en dalen gaat. Het is zo fijn geweest om met andere gescheiden ouders te kunnen spreken over alles. Vooral omdat iedereen weet hoe jij je voelt en welke emoties er allemaal boven komen.
Mijn grootste inzicht is geweest dat ik mezelf alleen tegenwerk met mijn boosheid en ik zonder boosheid betere beslissingen kan nemen.

Jan

Soms weet ik zelf nog niet zo goed wat ik voel.
Of ik kan het niet verwoorden.
En jij geeft er woorden aan.
Je zet me op een nieuw spoor en geeft me richting.

Maarten

Wat fijn dat we in contact zijn gekomen met elkaar. Je biedt echt ondersteuning bij een stukje wat ik in deze drukke en emotionele tijd nergens anders vond.

anoniem

De manier waarop Saskia met de ouders in gesprek gaat is respectvol, met ruimte voor emoties en zonder oordeel. Je krijgt de ruimte om je verhaal te doen en begeleiding bij het opnieuw inrichten van je leven.

een anonieme opa

Telkens wanneer ik op verjaardagen mijn kleinkind zie genieten met papa, mama en de hele familie om zich heen geniet ik daar extra van. In het begin had ik niet verwacht, dat dit nog mogelijk zou zijn. Maar het kan dus wel!

Machteld

e weet de vinger op de zere plek te leggen. Vooral het systemisch neerzetten van onze rollen als ouders en ex-partners was verhelderend voor mij. Nogmaals veel dank!

een anonieme moeder

Ook al gingen we ‘als vrienden uit elkaar’, ik vond het niet makkelijk. Zoveel te regelen en evengoed veel verdriet. Het is fijn als iemand je begeleidt in dit proces. Iemand die weet wat er allemaal op je af komt, objectief is en voor rust zorgt.