Zo leuk! Ouders Lokaal Montfoort heeft me gevraagd om een interactieve lezing te komen verzorgen over relaties. Over RELATIES! En laat ik daar nou net expert in zijn.

Expert in geworden, moet ik zeggen. Want ik was echt niet zo goed in relaties, vond ik. Ik had ze altijd wel, maar er was ook gedoe. Dus ik ben – inmiddels alweer jaren geleden – gaan onderzoeken hoe relaties nou werken. In theorie en in de praktijk.

Zoals je misschien al weet, ben ik getrouwd met Paul en heb ik samen met mijn ex-partner een prachtdochter van 10. Het is mijn missie dat kinderen gewoon kind kunnen zijn. En daarvoor hebben ze ouders nodig met wie het goed gaat. Die goed voor zichzelf zorgen en die fijne relaties kunnen onderhouden. Want die twee dingen hebben enorm veel invloed op ons geluk. En dus op dat van onze kinderen!

Het wordt nuttig, luchtig én leuk:

• LEER over de verschillende fases in een relatie
• ONTDEK jouw eigen communicatiestijl (en die van je partner)
• HERKEN rolverwarring in je dagelijks leven
• ONTMOET andere ouders en deel ervaringen

Wat: Relatiekronkels
Interessant én leuk voor: ouders met kinderen in alle leeftijden (deze lezing is dus NIET speciaal voor gescheiden ouders)
Lezing door: Saskia van der Ploeg
Georganiseerd door: Ouders Lokaal in Montfoort (bij Utrecht)
Wanneer: donderdagavond 1 november

Zie ik je daar?

Deelname is gratis na aanmelding via de website montfoort.ouderslokaal.nl.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •