Het is mijn missie dat gescheiden ouders én hun kinderen LEVEN in Veiligheid, Vertrouwen & Vrijheid.

Ieder jaar ervaren tienduizenden kinderen dat hun ouders uit elkaar gaan. Hun situatie verandert, soms hun woonomgeving en soms veranderen ze van school. Dat is niet niks.

En jaar na jaar hebben nóg meer kinderen last van ‘het gedoe’ tussen hun ouders. Omdat hun ouders het niet eens zijn, ruzie maken, verdriet hebben, zich schuldig voelen, ongelukkig zijn. En dat moet anders!

Mijn visie

Hoe eerder ouders hun leven weer op de rit hebben – weer gelukkig zijn – hoe beter het is voor de kinderen. Zeker wanneer hun ouders verder gaan als team!

Ik geloof dat niemand een relatie begint, met het idee om die weer te beëindigen. Dat is niet het plan. “Zeker niet wanneer er kinderen in het spel zijn,” volgt daar vaak op. Ik heb dit programma ontwikkeld, omdat ik wil dat kinderen snel weer bezig kunnen zijn met hun eigen spel.

Mijn leven

Ik ben de trotse moeder van Ami, een prachtmeisje van 10. Sinds 2012 zijn haar vader en ik geen stel meer. Inmiddels gelukkig wel een goed team. Dat ging niet vanzelf, maar met uitproberen, vallen en weer opstaan. Het was hard werken. En vooral veel werken met het hart.

Bij het begeleiden van ouders gebruik ik mijn persoonlijkheid, mijn kennis en ervaringen. Ik ontwikkel me voortdurend en leer nog elke dag. Van en over mezelf, mijn gezin en de mensen om me heen.

Ik wil het leven van de mensen om me heen fijner, mooier en rijker maken. Belemmeringen aan de kant, werken aan je doelen en genieten van elke stap. Dat is niet altijd eenvoudig, maar absoluut de moeite waard!

O ja, soms zoek ik de grenzen op, om het beste resultaat te bereiken. Zeker voor de kinderen!